Директни доставки

НАЧИН ДА СТИГНЕШ БЪРЗО ДО НЯКОЙ

   Вероятно всеки е имал моменти, когато трябва да изпрати на някой нещо важно, което обаче трябва спешно и бързо да е при получателя. Най-добрият вариант в такива случаи е да тръгнете веднага и лично да занесете необходимите документи или вещи на човека. Да, обаче не винаги имаме време и възможност да го направим. Понякога, просто няма как да зарежеш всичко, да се качиш на колата и да тръгнеш да носиш нещо важно на някой, без значение колко спешно той трябва да го получи. В такива случаи на помощ идват куриерските фирми.

   На кратко, услугите които тези фирми предлагат са аналог на услугите предлагани от пощите. Съществува разлика обаче, в качеството на самата услуга. Куриерските фирми извършват доставката по-бързо, дори може и експресно, ако желаете, рискът от загуба на пакета е сведен до минимум, а освен това е и доста по-удобно – ако пожелаете, нито Вие, нито получателят ще трябва да ходи някъде – Вие за да изпратите, а получателят, за да си вземе пратката. Ще спестите разхожданията и на себе си и на получателя, ако използвате услугата „доставка от врата до врата”. Това означава, че служител на фирмата ще Ви посети и ще вземе пратката, а след това ще я достави директно до нейния получател. Тук обаче не искам да обяснявам какви видове услуги предлагат куриерските фирми, а искам да обърна внимание на една конкретна услуга – директните доставки.

Какво означава директна доставка? Директната доставка е услуга, която куриерските фирми предлагат, и която представлява бързо доставяне на пратката до нейния получател. Нарича се още експресна услуга, като от самото й име става ясно какво означава тази услуга. Както написах още в началото, представете си, че трябва да изпратите нещо на някой, но въпросното нещо трябва много спешно да е при получателя – още днес или най-късно утре. Нямате възможност да оставите всичко друго и да тръгнете веднага, за да го занесете лично, какво правите тогава?! Отговорът е прост и лесен – търсите куриерска фирма и избирате експресна услуга или директна доставка. Това ще уточните със служителите в офиса на фирмата. Ако обаче не разполагате с време дори да отидете до офис на куриера, то винаги може да си поръчате куриер, който ще дойде на Вашия адрес и ще вземе пакета, за да го достави до крайния й получател. Това може да направите по телефона или през интернет сайта на фирмата, чрез опцията „онлайн заявка за куриер”. В тези случаи, вида на услугата се уточнява по телефона или съответно още при попълването на онлайн заявката за куриер.

В случаите когато сте много натоварени и в същото време трябва спешно да предадете нещо на някой, най-доброто решение е да потърсите куриерска фирма и да изберете услугата директна доставка. Това е може би единственият начин, когато може да бъдете сигурни, че пратката Ви ще пристигне на време при получателя, а освен няма да се притеснявате, че тя може да остане някъде по пътя. Също така няма да Ви се налага да ходите където и да било, за да изпратите пакета, нито пък получателят ще трябва да ходи някъде, за да си вземе пратката. С услугата „от врата до врата”, куриерът ще дойде при Вас, ще вземе пратката и ще я достави директно до вратата на получателя.

teletek
smule
pontica-salutions
kiwi
pokerstars
amber
acavva
concentrix
bulgaria-mall
Куриерска фирма, която предлага
предлага услуга градски куриер
доставка на пратка с градски куриер
3 различни вида експресна доставка
доставка с куриер за днес
експресна доставка според времето
оставка на пратка за днес или бърза
изберете куриер фирма доставка
Отворете Google и напишете куриер
доставка за днес с куриер
предпочитана куриерска услуга
Ако използвате куриер за пратка
услуга доставка за град София
обслужване и качествена доставка на пратка
доставка на важни документи
да се възползвате от градски куриер
има опция за онлайн заявка за куриер
Куриер - защо Ви е нужен такъв?
Нуждаете ли се от спешни куриери
трябва да е при получателя още днес
направете своята заявка за куриер
когато е удобно куриерът да Викуриер
Доставка на цветя с куриер
услуги за доставка на документи
може да заявите куриер, който достав
Заявката за куриер може да бъде
куриерска фирма, чиито услуги
Вашето решение са куриерските услуги
Ако често използвате куриер, можете
Лидерите в бранша на куриерски
Експресна доставка в рамките на деня
различни видове куриерски услуги
Градски куриер
Спешна доставка
Доставка с тази куриерска услуга
Доставка от днес за днес
услугата експрес куриер е достъпна и
Всеки иска бърза доставка независимо

Delegate Куриер | София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград.

Изтегли мобилното ни приложение от App store
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

2021 © Всички права запазени.

Delegate courier приложение