top of page

Затрупани сте с ангажименти

Делегирайте ни част от тях и ние ще ги изпълним вместо вас

Делегирайте ни не само доставки, но и задачи. Оптимизирайте времето си! 

Услуга делегирана задача е най-новото допълнение в портфолиото ни от услуги. Идеята за създаването на тази услуги произтича от все по-забързаните темпове, с които бизнес средата се движи и не възможността на хората в малките и средни фирми да се справят с тези темпове.

За да илюстрираме по-нагледно приложението на услугите ще се опитаме да отговорим на серия от въпроси:

 

Какво представлява услугата?  

Услугата делегирана задача е най-просто казано, наемане на служител под наем, който да изпълни дадена задача вместо Вас, докато Вие сте заети или просто искате да си починете от рутинните си задължения.

За кого е предназначена услугата?  

Услугата делегирана задача е предназначена за всеки, както за юридически така и за физически лица, които се опитват да се справят с недостига на време произтичащо от забързаното ни ежедневие, поддържат и предлагат високо ново на предлаганите от тях услуги, но нямат нужния капацитет от хора, с който да ги подплатят.


Как се изчислява цената на услугата?

   Цената за изпълнението на делегираната задача се изчислява като надбавка върху куриерската услуга.

Пример Искате да бъде входиран документ? Цената се изчислява, като вземете цената за определения тип доставка и скоростта ѝ от Вашето място положение до институцията в която искате да бъде входиран документа, след което добавите надбавката „делегирана задача“, която е + 2,40 с ДДС.

При случай, че искате да Ви бъде върнат входящ номер или документ, се начислява още една надбавка:
     - Обратен курс, когато искате входящия номер или документ да Ви бъде върнат още в същия ден. 
 
  - Обратна разписка, когато е възможно входящия номер или документ да Ви бъде върнат до 24 часа от входирането.

 

Делегирана задача
Делегирана задача
Stressed Man


Какви са предимствата на услугата?
 

   Не губите от ценното си вземе, за изпълнение на рутинни задължения, можете да свършите по-голям обем от работа за по-кратък срок от време. 

Пример: Трябва да входирате документ в институция, трябва да занесете договор за подпис при клиенти и да не забравим, че трябва да свършите и работата в офиса за деня. С помощта на услуга „делегирана задача“ Вие може да изпратите един от нашите куриери да входира документите Ви и да Ви върне входящия номер, докато Вие подписвате договора с клиента, или може да съкратите и  тази процедура като изпратите и куриер да занесе договора за подпис и след като той е готов да го върне при Вас. А пък Вие през това време ще свършите работата си в офиса, без да се размотавате, така не губите от времето си и може да сте много по-функционални

Може да сте сигурни, че всичко ще бъде изпълнено в срок, защото винаги има човек, който да поеме заявката Ви и да я изпълни.


Какви услуги може да изпълним?

   С услугата делегирана задача е възможно да изпълним почти всичко, единственото условие е да е позиционирано на територията на град София или близките населени места и да е възможно самото изпълняване.

Примери:

 • Съгласуване на проектна документация във всички инстанции. Съгласуване на проекти до разрешение за строеж. Съглласуване на проекти в ЧЕЗ, Софийска вода, Улично осветление, Топлофикация София, Зелена система, ПБЗН, Овергаз и Виваком.
   

 • Входиране на документи в НАП. Заверка на документи в НАП големи данъкоплатци
   

 • Входиране на документи в ДАНС 
   

 • Нотариална заверка на пълномощни при нотариус.
   

 • Входиране и придвижване на документация за издаване на разрешение за употреба на лекарствен продукт в Изпълнителна агенция по лекарствата. Входиране на документи относно процедура по взаимно признаване. 
   

 • Входиране на документи при ЧСИ. Входиране на молба за вдигане на запор.
   

 • Входиране на дела в СГС, СРС и т.н. и връщане на входящ номер още днес.
   

 • Доставка и заверяване на фактури в BILLA, МЕТРО, КОМЕ, Кауфланд, Мегатрон, , Евромаркет, Доверие Брико, ДМ, Санрок и всички останали вериги магазини, изчакване на място за обработването им и връщане на заверените копия в рамките на деня.
   

 • Доставка на застрахователни полици, попълване на полиците при клиента и връщане на подписаните екземпляри още днес.
   

 • Изпращане на пълномощно до митница още днес.​
   

 • Вземане на удостоверение за актуално състояние от Агенция по вписванията и доставка на готовия документ на адрес.
   

 • Внасяне на всички видове документи по инстанции, изчакване на тяхната обработка и взимане на входящ номер, обратна разписка, приемо-предавателен протокол и др.
   

 • И още много…
   

Ако искате да изпълним дадена услуга за Вас, но не сте сигурни дали можем да я изпълним, няма проблем може да ни се обадите (02 928 98 98) или да пуснете запитване на office@delegates.eu и ние ще Ви върнем веднага отговор дали е възможно да изпълним заявката Ви.

Anchor 1
bottom of page