top of page

За нас

Фирмата започва дейността си през 2000г. в Австрия, като фирма подизпълнител при водещите фирми в бранша DPD - Австрия и Velloce - Виена, където придобива необходимия опит и знания за бъдещите си успехи.

2005г. Началото

 

През 2005г. фирмата разширява дейността си и в София. Специализирането ни само в супер-експресните, директни градски доставки позволява максимална концентрация върху сегмента, голямо разнообразие на услугите и оптимално удовлетворение и на най-претенциозните клиенти.

2006г.

 

Вече 1 година фирма Директ се грижи за успеха на своите клиенти. Някои от тях може да видите в раздел "Клиенти" на нашата страница. Станете и Вие част от тях...

2007г.

 

През месец Октомври 2007г. Direct отбеляза две години от основаването си . Макар и за кратко време, успя да се наложи като една от водещите куриерски фирми на територията на град София, специализирана изцяло в експресната и директна доставка. Нашият екип залага на коректно и адекватно отношение към клиентите, като гарантира абсолютна сигурност на пратките (няма изгубена, повредена или унищожена пратка). Ние доставяме Вашата пратка невредима на точното място и в точно определен момент. С Direct всичко е под контрол.

2008г. 

 

2008г. бе една успешна година за фирмата с продължаващ възход и набиране на нови клиенти. Успешно бе въведена иновативна IT технология за контрол и разпределение на пратките , с което бе гарантирано високото качество на предлаганите услуги.

2010г.
 

2010г. - Direct вече е на 5 години. Отпразнувахме нашия юбилей, като зад гърба си имахме преживени и икономически възход, и световна финансова криза. Преодолявайки всичко това и факта, че продължаваме напред без сериозни трудности , ни вдъхва куража за едно дълго и успешно бъдеще на фирмата.

Вече гордо може да заявим , че сме коректен и стабилен партньор за клиентите ни.

2015г. - Празнуваме 10 години Direct 

Това е не просто годишнина, не просто юбилей, а граница, която минахме, гарантираща качеството и професионализма ни. Гордеем се с доволни клиенти от самото начало на основаването ни, лоялни към нас вече цели 10 години. Щастливи сме от новите клиенти, които тепърва ни откриват и заявяват удовлетвореността си.

2016г. 

Доживяхме и да ни имитират.... едни името, други-услугите....

Донякъде с учудване, донякъде с надсмешка, а дори и с малко спортна злоба установихме, че вече не се борим само с конкуренти, заставащи смело с името и идеите си, а вече изчерпани от съдържание имитатори преписват дословно едни - името ни, а други - услугите ни....Е явно са видяли нещо в нас за да искат да ни подражават, да видим. 

2017г. 

Direct.bg започна да развива своята международна мрежа от franchise партньори под бранда Delegates.

2018г. -Direct се ребрандира на Delegate courier


С внедряване на нови услуги, дойде и време за ново име, за това се ребрандирахме. Куриерските ни услуги вече са под бранда Delegate courier

Развихме софтуера си за доставки и решихме да предоставим целият си натрупан опит на фирми със собствена логистика, под бранда Delegate software 

2020г.

Доразвихме софтуера си и решихме да предоставим на клиентите си, още по пълна услуга, ето защо създадохме Delegate store (маркетплейс, в който потребителите в платформата получават желаната от тях стока в рамките на работния ден или по-бързо. 

bottom of page