Всеки човек, когато изпраща или очаква да получи пратка, иска пратката му да пристигне бързо. Поради тази причина, все повече хора използват услугите на куриерски фирми. Обслужването при тях е много по-качествено, отколкото при пощите, пратките пристигат доста по-бързо, риска от загуба на пратката не съществува, предаването и приемането на пратката е много по-удобно, а освен това обслужването е на доста по-високо ниво.

Куриерските фирми предлагат различни видове услуги по пренасяне на пакети от адрес до адрес. Като казвам различни, имам предвид, че отделните услуги са с различни условия, а като цяло услугите са идентични. В зависимост от типа услуга, която ще използвате, ще се променят цената и срокът за доставка. Ако изпращате нещо, което не е спешно, вероятно ще изберете обикновена услуга, чиято цена е най-ниска, но пък самото пристигане на пратката при получателя ще стане след по-дълъг период от време (няколко дни или седмица). Ако обаче изпращате нещо спешно, което трябва да пристигне при получателя още днес, изберете услугата експрес куриер. Таксата за тази услуга е по-висока, но пък изпратеният от Вас пакет ще е в ръцете на получателя още днес.

Всеки иска пратките му да пристигат бързо, независимо дали изпраща или получава, но като че ли получателите са по-нетърпеливи. По принцип всичко зависи от случая, но сега ще разгледаме един пример, в който получателят със сигурност ще бъде нетърпелив. Да речем, че сте си поръчали нов телефон или лаптоп, от онлайн магазина на някоя фирма. Въпросната фирма (всички фирми, които има онлайн магазини) има сключен договор с някоя куриерска фирма, по която изпраща поръчките до своите клиенти. Да, но понеже в случая изпращачът няма за какво да бърза, ще изпрати новата Ви придобивка чрез обикновената услуга на куриера. Така, пратката ще е при Вас след няколко дни, до седмица, а Вие сте така нетърпеливи да получите новата си придобивка, нали? Някои онлайн магазини, пък може би и всички, имат опция, още когато поръчвате стоката си да изберете експресна доставка в рамките на деня, която обаче ще бъде за Ваша сметка. То в повечето случаи доставката се поема от купувача, но има магазини, които, в рамките на определени километри от реалния магазин, предлагат безплатна доставка, т.е. изпращача поема разходите по доставката. А има и магазини, които имат собствен транспорт и служител на магазина ще достави стоката до Вас, но ако желаете да я получите по-бързо, отново ще трябва да пла

Услугата експрес куриер е достъпна и на разположение на всички. Дори не е задължително да имате сключен договор с фирмата, за да използвате тази услуга. Както вече казах, цената на услугата експрес куриер е малко по-висока от обикновената услуга на куриера, но въпреки това е достъпна и всеки може да си я позволи. Особено когато се касае за нещо наистина спешно.

Всеки иска бърза доставка, независимо дали е изпращач или получател. За да може получателят Ви да получи веднага изпратеният от Вас пакет, за да може Вие, когато сте в ролята на получател, да получите бързо своята доставка, изберете услугата експрес куриер.

magnapharm
раабе
kordella
podaruci.bg
cognyte
teletek
nebuketi
smule
axpo
pontica-salutions
kiwi
pokerstars
amber
acavva
concentrix
bulgaria-mall
предлага услуга градски куриер
доставка на пратка с градски куриер
Дъ-Баскет
3 различни вида експресна доставка
доставка с куриер за днес
експресна доставка според времето
оставка на пратка за днес или бърза
изберете куриер фирма доставка
teva
доставка за днес с куриер
предпочитана куриерска услуга
Ако използвате куриер за пратка
услуга доставка за град София
обслужване и качествена доставка на пратка
доставка на важни документи
да се възползвате от градски куриер
има опция за онлайн заявка за куриер
Куриер - защо Ви е нужен такъв?
Нуждаете ли се от спешни куриери
трябва да е при получателя още днес
направете своята заявка за куриер
когато е удобно куриерът да Викуриер
Доставка на цветя с куриер
zentiva
може да заявите куриер, който достав
Заявката за куриер може да бъде
куриерска фирма, чиито услуги
Вашето решение са куриерските услуги
Ако често използвате куриер, можете
Лидерите в бранша на куриерски
Експресна доставка в рамките на деня
различни видове куриерски услуги
Градски куриер
Спешна доставка
Доставка с тази куриерска услуга
Доставка от днес за днес
услугата експрес куриер е достъпна и
Всеки иска бърза доставка независимо

Delegate Куриер | София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград.

Изтегли мобилното ни приложение от App store
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

2021 © Всички права запазени.

Delegate courier приложение