Delegatecourier logo | Delegate courier | Delegate куриер

МИНИ ПАКЕТ - до 5 кг., ролка до 60 см., размери 60x20x20 см.

ПИСМО - Малка пратка

до 1 кг.

Куриер
Куриер
куриер
Куериерски услуги

ПАКЕТ - до 20 кг.,1.5м. и наведнъж преносимо.

МАКСИ ПАКЕТ - до 50 кг., размери до 2м.,  до 5 бр. пратки.

Според спешността на доставка Delegate куриер предлага различни видове услуги. Те са разделени в 4 категории с различен срок на изпълнение, но не и различна важност.​

Куриерската услуга „Директна доставка до 90 минути“ е със срок на изпълнение 90 минути от приемането на пратката от куриер. Пратката се доставя директно от подателя до получател по възможно най-бързия начин (по-бързо от позволеното...).
За директни доставки с гарантиран срок на изпълнение в рамките на същия ден може да бъде заявен куриер до 16:30 часа.

 

ДИРЕКТНА ДОСТАВКА  

ДО 90 МИНУТИ

Куриерската услуга „Стандартна доставка за 3 часа“ е със средна продължителност 3 часа от приемането на заявката от куриер. Пратката се взима от изпращача и се доставя до получателя само и единствено срещу име и подпис. Стандартна доставка с гарантиран срок на изпълнение в рамките на същия ден може да бъдат заявени до 15:00 часа. Пратки заявени след 15:00 часа се доставят по възможност на същия ден, но е възможно да останат за доставка и на следващия ден.
 

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА  

ЗА 3 ЧАСА

Икономична доставка за днес с гарантиран срок на изпълнение в рамките на работния ден може да бъде заявена до 13:00 часа. Пратките се доставят със срок на доставка до края на работния ден.  


 

ИКОНОМИЧНА

ДОСТАВКА

24 ЧАСОВА

ДОСТАВКА 

При 24 часовата доставка, пратката се доставя от адрес на изпращача до адрес на получателя, до края на работния ден, следващ деня на заявяването. Доставката се извършва по оптимален маршрут на куриера и може да бъде взета както в деня на заявяване, така и в деня на доставка. Вземането на пратката не влияе на срока на доставка.