top of page
Бъзи градски доставки за София

Куриерските услуги, които Delegate куриер предлага са експресни градски куриерски услуги , така и изпълнение на почти всяка задача, изискваща специфично действие от куриера, специално внимание и отговорност.

Можем да извършим доставки на пратки, изискващи специално внимание от куриера, като доставка на чуплива пратка,  доставка на крехки стоки или да извършим доставка на цветя или торта

 

Към куриерската услуга можем да извършим и дадена специфична задача под формата на делегирана задача, с която куриера ще отдели време, за да се изпълнят специфични изисквания при доставката, като взимане на входящ номер, обработка на документи на място, съгласуване на специфична документация, решаване на възникнали казуси по време на изпълнението на доставката.

Може да изберете измежду доставка на пратка за следващия работен ден или доставка за същия работен ден. Доставките с гарантиран срок на доставка за същия работен ден са: доставка за 90 минути, доставка за 3 часа или икономична доставка до края на деня.

Изпълнение н делегирани задачи
bottom of page