Delegate software, защо ти е нужен такъв ?

Извършвате регулярни доставки към множество адреси ежедневно със собствени шофьори. Това означава, че знаете колко е трудно ръководенето им. Всеки ден се попълват транспортни листове,  а за да разберете до къде е стигнал шофьорът или дали е закарал определена пратка, колко пратки му остават и още много.. трябва постоянно да звъните. Това не е необходимо, с помощта на Delegate software Вие може да оптимизирате работата на шофьорите си лесно и бързо.

Вече няма да е необходимо да пишете транспортни листове, директно може да въвеждате адресите за доставка през нашата платформа и от там да ги разпределяте на шофьорите си. Платформата има множество опции, може да въведете заявки по образци, ако доставките Ви са към едни и същи адреси. Също така ще може да изваждате отчети за направените поръчки и още много.

С помощта на софтуера, шофьорите Ви ще виждат всички товари, които сте им задали, директно на смартфоните си без повече хвърчащи транспортни листа. Шофьорът ще може да отбелязва кога е взел пратката и кога я е доставил, ще вижда телефонния номер на получателя, информация за фирмата и най-важното точния му адрес, който се визуализира в Google maps и навигация до него, с актуално състояние на трафика и затворените пътни отсечки.
Вие ще може да наблюдавате в реално време къде се намира всеки един от шофьорите Ви, по този начин ще може да им помогнете ако са се забавили с дадена пратка, или да ги пренасочите към друг адрес, който е по-близък до тях. Приложението е интегрирано с всички операционни системи и ще може да наблюдавате шофьорите си отвсякъде.

Вие ще може да виждате актуалния статус на доставките на всичките Ви шофьори само с един поглед, кои от поръчките са доставени, кои са забавени и кои все още трябва да бъдат доставени. 

През нашата платформа клиентите Ви може директно да заявяват доставките си към Вас. За целта е необходимо само да заявите, че желаете тази опция, за да можем да я активираме.
За активацията ще ни бъдат необходими имената на клиентите, име и телефонен номер на човека, който ще заявява пратките от самата фирма, също така и адресите на доставка на клиентите Ви. След като ни предоставите тази информация ние ще направим необходимите настройки и ще Ви предоставим индивидуален входящ номер, парола и линк за всеки от клиентите Ви.
По този начин след влизане в платформата за въвеждане и управление на доставките, те ще могат да заявяват директно доставките си към Вас.  

 

teletek
smule
pontica-salutions
kiwi
pokerstars
amber
acavva
concentrix
bulgaria-mall
Куриерска фирма, която предлага
предлага услуга градски куриер
доставка на пратка с градски куриер
3 различни вида експресна доставка
доставка с куриер за днес
експресна доставка според времето
оставка на пратка за днес или бърза
изберете куриер фирма доставка
Отворете Google и напишете куриер
доставка за днес с куриер
предпочитана куриерска услуга
Ако използвате куриер за пратка
услуга доставка за град София
обслужване и качествена доставка на пратка
доставка на важни документи
да се възползвате от градски куриер
има опция за онлайн заявка за куриер
Куриер - защо Ви е нужен такъв?
Нуждаете ли се от спешни куриери
трябва да е при получателя още днес
направете своята заявка за куриер
когато е удобно куриерът да Викуриер
Доставка на цветя с куриер
услуги за доставка на документи
може да заявите куриер, който достав
Заявката за куриер може да бъде
куриерска фирма, чиито услуги
Вашето решение са куриерските услуги
Ако често използвате куриер, можете
Лидерите в бранша на куриерски
Експресна доставка в рамките на деня
различни видове куриерски услуги
Градски куриер
Спешна доставка
Доставка с тази куриерска услуга
Доставка от днес за днес
услугата експрес куриер е достъпна и
Всеки иска бърза доставка независимо

Delegate Куриер | София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград.

Delegate courier приложение

2020 © Всички права запазени.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube