top of page
Delegate software, защо ти е нужен такъв

Delegate software, защо ти е нужен такъв ?

Извършвате регулярни доставки към множество адреси ежедневно със собствени шофьори. Това означава, че знаете колко е трудно ръководенето им. Всеки ден се попълват транспортни листове,  а за да разберете до къде е стигнал шофьорът или дали е закарал определена пратка, колко пратки му остават и още много.. трябва постоянно да звъните. Това не е необходимо, с помощта на Delegate software Вие може да оптимизирате работата на шофьорите си лесно и бързо.

Вече няма да е необходимо да пишете транспортни листове, директно може да въвеждате адресите за доставка през нашата платформа и от там да ги разпределяте на шофьорите си. Платформата има множество опции, може да въведете заявки по образци, ако доставките Ви са към едни и същи адреси. Също така ще може да изваждате отчети за направените поръчки и още много.

С помощта на софтуера, шофьорите Ви ще виждат всички товари, които сте им задали, директно на смартфоните си без повече хвърчащи транспортни листа. Шофьорът ще може да отбелязва кога е взел пратката и кога я е доставил, ще вижда телефонния номер на получателя, информация за фирмата и най-важното точния му адрес, който се визуализира в Google maps и навигация до него, с актуално състояние на трафика и затворените пътни отсечки.
Вие ще може да наблюдавате в реално време къде се намира всеки един от шофьорите Ви, по този начин ще може да им помогнете ако са се забавили с дадена пратка, или да ги пренасочите към друг адрес, който е по-близък до тях. Приложението е интегрирано с всички операционни системи и ще може да наблюдавате шофьорите си отвсякъде.

Вие ще може да виждате актуалния статус на доставките на всичките Ви шофьори само с един поглед, кои от поръчките са доставени, кои са забавени и кои все още трябва да бъдат доставени. 

Куриерски софтуер

През нашата платформа клиентите Ви може директно да заявяват доставките си към Вас. За целта е необходимо само да заявите, че желаете тази опция, за да можем да я активираме.
За активацията ще ни бъдат необходими имената на клиентите, име и телефонен номер на човека, който ще заявява пратките от самата фирма, също така и адресите на доставка на клиентите Ви. След като ни предоставите тази информация ние ще направим необходимите настройки и ще Ви предоставим индивидуален входящ номер, парола и линк за всеки от клиентите Ви.
По този начин след влизане в платформата за въвеждане и управление на доставките, те ще могат да заявяват директно доставките си към Вас.  

 

bottom of page