Предаване на пратка от куриер

Вероятно всички знаете какво представляват, и поне веднъж сте използвали куриерски услуги. Независимо дали сте били подател или получател. Знаете, че услугите на куриерите са аналогични на тези, които предлагат пощите, само че с куриерските фирми нещата се случват по-бързо, по-сигурно и по-удобно.

По-бързо е, защото пощите използват средствата за обществен транспорт, например влакове, автобуси и т.н. Чрез тях писмата и пратките достигат до населеното място на получателя, от там отиват в пощенския клон, и чак тогава, служител на пощата ги разпределя и ги разнася по адресите. Това обаче отнема време, и много често пратките пристигат със закъснение. Куриерските фирми обаче, разполагат със собствени превозни средства, и с тях транспортират пратките до крайните им получатели. Това спестява време, и прави куриерските услуги предпочитани, пред тези на пощите.

При транспортирането на пратката чрез средствата за обществен транспорт, съществува риск от загуба или увреждане съдържанието на пакета. При куриерските фирми обаче, тези рискове са сведени до минимум, да не кажа, че въобще не съществуват.

За да изпратите нещо по пощата, Вие трябва да посетите пощенски клон и да пуснете своята пратка. Когато тя е в населеното място на получателя, той получава разписка от пощата и трябва да отиде да си я вземе (ако пратката е пакет). Ако говорим за писмо, то служител на пощата ще го занесе на адреса на получателя. Често обаче, препоръчаните писма се връщат при подателя, тъй като, когато пощенският служител е отишъл на адреса на получателя, там не е имало никой, който да приеме писмото. С куриерските фирми нещата са по-различни. Независимо какво ще изпращате, дали писмо или пакет, още при подаването му, Вие ще дадете телефон за връзка с получателя. Така, когато куриерът вече е близо до адреса, ще звънне на получателя и ще се уговорят кога, как и къде да бъде приета пратката. Ако в момента получателят не е на посочения адрес, то куриерът ще предложи друго място и час за предаване на пратката. По този начин, пратките изпратени чрез куриерски фирми, винаги достигат до своя получател.

Ето например, ако някой Ви е изпратил важно писмо по пощата, но то не е пуснато препоръчано или с обратна разписка, пощенският служител ще го остави в пощенската Ви кутия. Да, обаче съседските деца могат да отворят кутията и да вземат писмото Ви. Ако обаче писмото е пуснато по куриер, то ще Ви бъде предадено лично, на ръка от служител на фирмата. Така, рискът от загуба на писмото не съществува. Когато очаквате пакет, разписката за него също ще бъде оставена в пощенската Ви кутия. С нея може да се случи същото, както с писмото, и Вие дори да не разберете, че някой Ви е изпратил колет. Ако обаче пакета е изпратен чрез куриерска фирма, то служител на фирмата ще се свърже с Вас и ще уточните кога и къде е най-удобно да си получите пратката. Тя отново ще Ви бъде предадена лично, което означава, че липсва рискът от не получаването й.

Сами разбирате колко по-лесно, удобно, бързо и сигурно е изпращането на писма и пакети чрез куриерските фирми.

magnapharm
раабе
kordella
podaruci.bg
cognyte
teletek
nebuketi
smule
axpo
pontica-salutions
kiwi
pokerstars
amber
acavva
concentrix
bulgaria-mall
предлага услуга градски куриер
доставка на пратка с градски куриер
Дъ-Баскет
3 различни вида експресна доставка
доставка с куриер за днес
експресна доставка според времето
оставка на пратка за днес или бърза
изберете куриер фирма доставка
teva
доставка за днес с куриер
предпочитана куриерска услуга
Ако използвате куриер за пратка
услуга доставка за град София
обслужване и качествена доставка на пратка
доставка на важни документи
да се възползвате от градски куриер
има опция за онлайн заявка за куриер
Куриер - защо Ви е нужен такъв?
Нуждаете ли се от спешни куриери
трябва да е при получателя още днес
направете своята заявка за куриер
когато е удобно куриерът да Викуриер
Доставка на цветя с куриер
zentiva
може да заявите куриер, който достав
Заявката за куриер може да бъде
куриерска фирма, чиито услуги
Вашето решение са куриерските услуги
Ако често използвате куриер, можете
Лидерите в бранша на куриерски
Експресна доставка в рамките на деня
различни видове куриерски услуги
Градски куриер
Спешна доставка
Доставка с тази куриерска услуга
Доставка от днес за днес
услугата експрес куриер е достъпна и
Всеки иска бърза доставка независимо

Delegate Куриер | София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград.

Изтегли мобилното ни приложение от App store
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

2021 © Всички права запазени.

Delegate courier приложение