top of page
Delecate куриер | Изпращане на цветя по куриер,  delegates, франчайз, куриер

   Броят на куриерските фирми в наши дни се увеличава с всеки изминал ден. Причина за това е увеличаващото се търсене на подобен вид услуги. Все повече хора търсят и се възползват от услугите на куриерски фирми, най-малко защото това е един доста по-бърз и сигурен начин за изпращане на документи и пакети, отколкото изпращането им по пощата. Вярно е, че цените на куриерските услуги са по-високи от тези на пощенските услуги, но това се дължи на по-високото качество на самата услуга – бързина, сигурност, удобство. Представете си само, какво би се случило с едно цвете, ако решите да го изпратите по пощата – най вероятно ще увехне, и когато достигне своя получател, няма да има и следа от цветето, дори и ако е засадено в саксия. В подобни случаи на помощ идват куриерските фирми.

 Нека вземем един пример – съпругата Ви има рожден ден. Офисът й се намира доста далеч от Вашия. Времето Ви е ограничено и запълнено с важни ангажименти, и дори през обедната почивка се налага да работите. Това означава, че не разполагате с време дори да поздравите любимата си по случай празника, а толкова искахте да я зарадвате с букет червени рози. Е, ще се наложи да изчакате до вечерта, докато се срещнете двамата вкъщи. Не, това вече не е нужно – може да вземете един красив букет, да си поръчате куриер и нещата да се случат много по-бързо и лесно. Просто направете своята заявка за куриер, посочете точния адрес и ориентировъчен час, когато е удобно куриерът да Ви посети. Предайте букета, дайте точния адрес, на който трябва да бъде доставен и продължете спокойно да извършвате служебните си задължения. Освен това, голяма част от магазините за цветя си имат собствени куриери или имат сключен договор с куриерска фирма. Ако попаднете на такъв магазин, трябва само да поръчате желания букет, да кажете адреса, на който да бъде доставен и да посочите предпочитан час за доставка. Плащате и оставяте нещата в ръцете на професионалистите, а Вие спокойно може да се върнете към своите ангажименти. Освен че ще си спестите време, по този начин и съпругата Ви ще остане много приятно изненадана – повярвайте ми. Че коя жена не би се зарадвала да получи красив букет от любимия човек, и то доставен от куриер – това ще я накара да се почувства още по-специална, а колежките й само ще въздишат и тайничко ще й завиждат.

   Изпращането на цветя по куриер не е някаква новост или нещо необикновено. За хората в по-развитите страни това е нещо напълно обичайно и нормално, но нашият български манталитет, като че ли не ни позволява да приемем този начин за подаряване на цветя, за нещо нормално, а това е толкова романтично. Съвсем не искам да твърдя, че българинът като цяло не изпраща цветя по този начин, но са малко на брой хората, които се сещат да изненадат любимият човек именно по този начин. А може би, все още има и хора, които дори незнаят, че могат да изненадат любимата си, като й изпратят цветя по куриер.

bottom of page