Delegate куриер | Куриерски фирми

   Знаете, че с всеки изминал ден, броят на куриерските фирми се увеличава. Това се дължи на фактът, че все повече хора започват да търсят и да използват услугите на такива фирми. Но каква е причината, хората да предпочитат куриерските фирми пред пощите? Та нали предлаганите услуги са аналогични, а освен това цените на куриерите са по-високи от тези на пощите?! Какво кара хората да избират куриерите пред пощите?

Сега ще направим едно сравнение между услугите предлагани от куриерите, и услугите предлагани от пощите. Когато изпращате нещо по пощата, трябва да отидете в пощенски клон, за да го пуснете. Там пратките се разпределят по райони, населени места и т.н. След това, те се изпращат чрез влак, автобус или друго средство за обществен транспорт, до населеното място на получателя. Служител на тамошната поща взема пратките и ги отнася в централния пощенски клон. От там се разпределят по квартали и се транспортират до кварталните пощи. Едва тогава пощальонът започва да ги разнася по адресите. Ако сте изпратили обикновено писмо, то ще бъде пуснато в пощенската кутия на получателя. Ако обаче писмото е важно и е пуснато препоръчано с обратна разписка, получателят трябва да подпише разписката и едва тогава да си вземе писмото. Често в такива случаи, писмата се връщат при подателя, тъй като на адреса на получателя не е имало никой, когато пощальонът е отишъл, и съответно разписката не е подписана. Ако пък сте пуснали пакет, получателят ще получи покана да отиде в пощенския клон и да си го вземе. Ако обаче използвате куриерски услуги, то предаването на пратките, без значение дали е писмо или пакет, става лично. Куриерът ще се свърже с получателя и ще се уговорят кога и къде да се видят, ако получателя не е на адреса, за да си получи пратката. Така, връщането на пратката при подателя, поради ненамиране на някой на посочения адрес, отпада като вариант. Освен това, куриерските фирми имат собствени превозни средства, с които транспортират пратките до техните получатели. Това, освен че намалява риска от загуба на пратката, прави и самото й получаване по-бързо. Куриерът натоварва пратките в автомобила и ги транспортира до вратите на получателите – няма го премятането от едно превозно средство в друго, не са зависими от разписанието на средствата за обществен транспорт и т.н.

Методът на работа на куриерските фирми е по-бърз, по-сигурен и по-удобен. Транспортирането на пратките със собствен превоз прави доставките по-бързи и свежда рискът от загубата им, до минимум. И не само това – за да пуснете или получите пратка чрез куриер, не е необходимо да излизате от дома или офиса си, защото служител на фирмата ще дойде на адреса Ви, за да вземе пратката и да я достави до адреса на получателя. Използвайки куриерски услуги, Вие ще си спестите много време и нерви, а пратката ще бъде доставена на получателя й навреме, докато Вие спокойно продължавате да вършите останалите си задължения.

   Цените на куриерските услуги са малко по-високи от тези на пощите, но качеството на услугата си заслужава всяка стотинка. Все повече хора предпочитат да платят малко повече, но да са сигурни, че доставката ще пристигне при получателя й в точния момент, и да не се притесняват, че тя може да изостане някъде по път.

magnapharm
раабе
kordella
podaruci.bg
cognyte
teletek
nebuketi
smule
axpo
pontica-salutions
kiwi
pokerstars
amber
acavva
concentrix
bulgaria-mall
предлага услуга градски куриер
доставка на пратка с градски куриер
Дъ-Баскет
3 различни вида експресна доставка
доставка с куриер за днес
експресна доставка според времето
оставка на пратка за днес или бърза
изберете куриер фирма доставка
teva
доставка за днес с куриер
предпочитана куриерска услуга
Ако използвате куриер за пратка
услуга доставка за град София
обслужване и качествена доставка на пратка
доставка на важни документи
да се възползвате от градски куриер
има опция за онлайн заявка за куриер
Куриер - защо Ви е нужен такъв?
Нуждаете ли се от спешни куриери
трябва да е при получателя още днес
направете своята заявка за куриер
когато е удобно куриерът да Викуриер
Доставка на цветя с куриер
zentiva
може да заявите куриер, който достав
Заявката за куриер може да бъде
куриерска фирма, чиито услуги
Вашето решение са куриерските услуги
Ако често използвате куриер, можете
Лидерите в бранша на куриерски
Експресна доставка в рамките на деня
различни видове куриерски услуги
Градски куриер
Спешна доставка
Доставка с тази куриерска услуга
Доставка от днес за днес
услугата експрес куриер е достъпна и
Всеки иска бърза доставка независимо

Delegate Куриер | София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград.

Изтегли мобилното ни приложение от App store
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

2021 © Всички права запазени.

Delegate courier приложение