top of page
Delegate куриер | Доставка в града, delegates, франчайз

   В забързаното ни ежедневие, когато всеки се е заровил в задълженията си и времето не му достига, за да свърши всичко, за да се допълни кофти ситуацията, спешно се налага да занесете нещо на свой съдружник или клиент, чиито офис се намира на другия край на града. И най-лошото е, че няма как да го оставите за утре – трябва да го занесете още днес, по възможност – веднага. Ако оставите всичко и тръгнете, утре ще сте още по-затрупан със задачи, ако пък не го занесете днес може да изпуснете важна сделка. Как постъпвате в такива ситуации? Куриерските фирми са на Ваше разположение, когато нещо спешно трябва да се занесе в друга част на София, а задълженията Ви не позволяват да отидете лично. Изборът от подобни фирми е голям – почти всекидневно техният брой се увеличава, така че не се притеснявайте – ще може да свършите и двете неща наведнъж.

   Ако до сега не Ви се е налагало да ползвате услугите на подобна фирма, напишете в някоя интернет търсачка „куриер за София” и ще Ви се покажат десетки такива фирми. Хвърлете по едно око на няколко от тях, за да направите сравнение на цените, бързината на услугата и т.н. Освен това, може да потърсите малко коментари от други потребители, които вече са се възползвали от услугите на тези фирми и да видите от коя клиентите са най-доволни. Това няма да Ви отнеме кой знае колко време, само няколко минути, така че не пропускайте тази стъпка, за да не се окажете в още по-голяма каша, ако фирмата е нелоялна. И така, когато вече сте готови с избора си, направете онлайн заявка за куриер, който да дойде на място при Вас и да вземе пратката Ви. Попълнете коректно и внимателно данните си – име/фирма, адрес, телефон, час за посещение, както и данните за самата пратка – брой пакети, тегло на пратката и т.н. Изпращайки своята заявка, остава само да изчакате служител на фирмата да дойде при Вас. Той, както вече казах, ще вземе пратката Ви и ще я занесе до крайния получател, а Вие спокойно може да продължите с ежедневните си задължения.

 Налага ли Ви се спешно да занесете нещо, на някой, който се намира на другия край на София, но не Ви достига времето и така Ви се иска часовника да спре да се върти, поне за час? Ако често изпадате в подобна ситуация, най-вероятно знаете кой е най-бързият начин да доставите пратката до получателя й. Ако обаче за първи път Ви се случва това, потърсете куриер за София. Това може да направите в някоя интернет търсачка, защото ще Ви отнеме най-малко време. Направете своя избор, заявете куриер и когато той дойде, предайте му пратката, дайте му точният адрес на получателя и оставете останалото в неговите ръце. На края, ако сте доволни от качеството на услугата и отношението на служителите, вече ще знаете кой да търсите следващия път, когато изпаднете в такава ситуация.

   Ако живеете и работите в София, и трябва бързо да занесете някакви документи или нещо друго, на човек, който живее или работи на другия край на столицата, Вие се нуждаете от куриер за София – това е най-бързият начин за бърза доставка в града, ако Вие самите нямате възможност да я направите лично.

bottom of page