top of page
Delegate куриер | Качествени куриерски услуги,  delegates, франчайз, изпълнение на делегирани задачи

Качествени куриерски услуги

В последно време, на пазара за куриерски услуги се появяват нови и нови фирми. Това се дължи на факта, че все повече хора търсят подобни услуги, и все по-малко хора разчитат на изпращането по пощата. Това е така, защото ако изпращате документи например, по пощата пристигат по-бавно и има риск и да се загубят някъде по път. Ако пък изпращате пакет по пощата, освен вече споменатите минуси, има и още един – това, което се намира вътре в пакета може да се повреди при пренасянето и транспорта. Освен това, изпращането на каквото и да било по куриер, е доста по-удобно – няма да Ви се наложи да ходите където и да било, защото служител на фирмата ще дойде на посочения от Вас адрес и ще вземе пратката Ви. Вярно е, че ще Ви излезе малко по-скъпо, но пък всяко удобство си има цена.

Когато се нуждаете от куриерски услуги, трябва да отделите малко време и да потърсите специализирана куриерска фирма. Това може да направите най-лесно, чрез някоя от интернет търсачките. Резултатите ще бъдат много, за това не бива да се спирате още на първата фирма. Потърсете, разгледайте, сравнете офертите – цена, срок за доставка и т.н., и чак тогава преценете кое предложение Ви устройва. Задължително прочетете общите условия или условия за ползване на сайта, тъй като много често, там има „скрита” информация, която ще Ви е от полза при крайния избор. Много е важно, при избора на такава фирма, да не се предоверявате на съмнителни новосъздадени фирми. Не твърдя, че всички нови фирми са недобросъвестни, но за по-голяма сигурност Ви препоръчвам да изберете фирма, която се е доказала в областта, фирма, чиито клиенти са доволни и има само (предимно) добри отзиви за нея. Повечето, да не кажа всички, куриерски фирми, на сайтовете си имат опцията онлайн заявка за куриер. С тази опция, Вие може да поръчате куриер, който ще дойде на място да вземе пратката от Вас и да я достави до получателя. Нужно е само да попълните необходимите данни – име, адрес, телефон, предпочитани дата и час за посещение от куриера, брой пратки, тегло и т.н. От там насетне, само трябва да се намирате на посочения адрес в посоченото време и да предадете пратката на куриера.

Качествената куриерска услуга означава бързо доставяне на пратката до получателя, внимателното й транспортиране и пренасяне, коректно отношение и изгодна цена. Куриерската услуга Ви гарантира сигурност и удобство, независимо дали изпращате или получавате пакет. Както вече казах, от Вас се изисква само да се намирате на посочения адрес в уговореното време. Ако очаквате или изпращате пратка, имайте пред вид, че известно време (от няколко минути до час) преди куриерът да е на адреса, той ще се свърже с Вас по телефон, за да уточните дали сте готови и сте на уреченото място. Това е още един плюс на тази услуга.

Защо да губите време и нерви да изпращате нещо по пощата, след като нещата могат да се случат много по-бързо, лесно и сигурно, благодарение на качествените куриерски услуги.

bottom of page