top of page
Delegate куриер | Изпъление на делегирани задачи и доставка на пратки за територията на град София.

Delegate Куриер - защо Ви е нужен такъв?

   В нашето забързано ежедневие, все по-често, на все повече хора се налага да търсят услугите на куриерски фирми. Този вид фирми предлагат най-различни услуги по пренасяне и доставяне на документи, пакети и други пратки от врата до врата, от офис до врата, от врата до офис или от офис до офис. Изпращането от врата до врата, е когато поръчате куриер, който да дойде да вземе пратката от дома или офиса Ви и да я достави до адреса на получателя. От офис до врата, е когато Вие посетите офис на фирмата и занесете пратката си там, а тя ще бъде доставена до адреса на получателя. От врата до офис, е когато служител на фирмата дойде на посочен от Вас адрес, за да вземе пакета и да го достави до посочен от Вас офис на фирмата, от където получателят ще отиде да си получи пакета. Съответно, изпращане от офис до офис, е когато Вие занесете пакета в офис на куриерската фирма и искате той да бъде доставен до друг, посочен от Вас, офис на куриера, а получателят трябва да посети офиса, за да си вземе пратката.

 С навлизането на интернет в ежедневието ни, по-голямата част от куриерските фирми имат фирмени уеб сайтове, на които има опция за онлайн заявка за куриер. С тази опция, попълвайки необходимите данни – адрес, име или фирма, телефон, предпочитан час за посещение и данни за пратката, като тегло, брой пакети и т.н., Вие ще поръчате куриер, който ще дойде на място и ще вземе пратката Ви, без да се налага Вие да посещавате офиса на фирмата. Ако ще изпращате нещо в рамките на града може да се възползвате от услугата градски куриер.

   А какво представлява услугата директ куриер, ще разберете, ако продължите да четете по-надолу. Тази услуга предлагана от куриерските фирми, означава пренасянето на пратка от врата до врата в рамките на деня. Тази услуга е особено подходяща, ако трябва спешно да изпратите важни документи до свой съдружник, партньор или клиент, а нямате нужното време, за да се срещнете лично и да подпишете каквото е необходимо. Естествено може да изпратите всичко каквото пожелаете чрез тази услуга – тя не е предназначена само за изпращане на документи между бизнес партньори. Съответно и не трябва да сте бизнесмен, за да може да се възползвате от нея. Услугата е достъпна за всеки и чрез нея може да изпращате каквото пожелаете. Чрез директ куриер може да изпратите документи или пакети, които трябва да пристигнат до получателя веднага (в рамките на деня). Ако в последния момент се сетите, че Ваш близък днес има рожден ден, а Вие още не сте го поздравили, купили сте му подаръка отдавна, но няма да може да отидете, за да му го предадете лично, тази услуга идва на помощ – изпратете пакета, който сте подготвили и той ще пристигне при своя получател в точният момент.

   Нуждаете ли се от спешни куриерски услуги, трябва ли да изпратите нещо, което задължително трябва да е при получателя още днес? Тогава изберете услугата директ куриер, тя е точно за Вас – пратката Ви ще е при крайния получател бързо и сигурно, в рамките на днешния ден.

bottom of page