top of page
Delegate куриер- куриер експрес,  delegates, франчайз, куриер

Почти всеки ден на пазара излизат нови фирми, предлагащи куриерски услуги. Това се дължи на повишеното търсене – все повече хора се нуждаят от такива услуги, търсят фирми, които ги предлагат и съответно се възползват от услугите им.

Когато се налага да изпратите нещо на някой, независимо от това къде се намира той, може да направите това, използвайки услугите на куриерска фирма. Повечето такива фирми предлагат няколко вида доставка – от офис до офис – от един, до друг офис на фирмата, от врата до врата – от адреса на изпращача до адреса на получателя, от офис до врата – от офис на куриера до адреса на получателя, и от врата до офис – от Вашия адрес до посочен от Вас офис на куриера. Кой вид изпращане ще предпочетете зависи от това колко спешно трябва да пристигне пратката, дали получателят ще е на посоченият адрес когато куриерът отиде да му я занесе, дали пък ще има възможност да отиде до офис на куриерската фирма, дали самите Вие имате тази възможност и т.н.

Когато обаче се касае за изпращане на нещо (най-често важни документи) спешно и бързо, трябва да изберете услугата куриер експрес. Предполагам, че от името й се сещате за какво става дума – експресна доставка до получателя в рамките на деня, или най-късно на следващия ден. Обикновената услуга по изпращане на писма и пакети е малко по-бавна – пратката ще е при получателя след няколко дни, до една седмица. Естествено има и разлика в цените на двете услуги – обикновената е с по-ниска цена, докато тази на експресната услуга е малко по-висока. Въпреки всичко обаче, цените са достъпни за всеки, тъй като са напълно реални и приемливи – не става въпрос за някакви бомбастични и непосилни суми.

Как да изберете тази услуга? Отворете сайта на куриерската фирма, която предпочитате да използвате. Ако ще изпращате от врата до врата или от врата до офис, изберете начин да си поръчате куриер – по телефона или чрез онлайн формата за заявка за куриер. Ако предпочитате вторият начин, попълнете внимателно и коректно нужните данни за Вас, за получателя и за самата пратка и изпратете заявката си. Ако ще си поръчвате куриер по телефон – със служителя, с който ще разговаряте ще уточните всички детайли. Ако искате да изпращате от офис до офис или от офис до врата, проверете кой е най-близкият до Вас офис на куриера, както и кой е най-близкият офис до получателя (когато изпращате от офис до офис). Тази информация със сигурност ще намерите в официалния сайт на куриерската фирма, в менюто офиси (или нещо подобно). Отново от там, може да се информирате и за работното време на офисите, които Ви интересуват.

Куриер експрес е услуга, която е на разположение на всички – не е нужно да имате някакви договорни или други отношения с фирмата, за да може да използвате тази услуга. Тя не е привилегия само за някои – тя е достъпна за всички, които имат нужда от нея и искат да я използват.

 

Защо да изберете услугата куриер експрес? Защото по този начин куриерът е близо до Вас – посещава Ви на посочения адрес възможно най-бързо.

bottom of page