top of page
куриер
градски куриер
куриер за деня
Доставка с куриер на малки пакети за София
куриер
куриер до 90 минути

Документи - Документна

пратка формат А4

Пратка 30x20x20см.  

Пратка с максимални размери до 30x20x20 см.

Пратка 60x30x30см.

Пратка с максимални размери до 60x30x30 см.

Пратка 150x40x40см.

Пратка до 1.5 м. дължина и наведнъж преносима.

Пратка 200x50x50см. 

Пратка до 2м. дължина и с не повече от 5 бр. пакети.

Според спешността на доставка, Delegate куриер предлага различни видове услуги градски куриери.
Те са разделени в 4 категории с различен срок за доставяне, но не и различна важност.​

Икономичен куриер
Куриер за днес

Куриерската услуга „Директна доставка до 90 минути“ е със срок на изпълнение 90 минути от момента на приемането ѝ за изпълнение (статус Приета). Куриерът взема пратката от адреса до 30 минути и я доставя в остатъка до 90-тата минута. За директни доставки може да бъде заявен куриер до 16:30 часа.

Куриер до 90 минути

Куриерската услуга „Стандартна доставка за 3 часа“ се изпълнява до 3 часа от потвърждението ѝ (статус Приета). Куриерът взема пратката от адреса до 90 минути и я доставя в остатъка до 3-тия час.. Пратката се доставя до получателя само и единствено срещу име и подпис. Стандартна доставка с гарантиран срок на изпълнение в рамките на същия ден може да бъдат заявени до 15:00 часа. Пратки заявени след 15:00 часа се доставят по възможност на същия ден, но е възможно да останат за доставка и на следващия ден.

Куриер за 3 часа

Икономична доставка за днес с гарантиран срок на изпълнение в рамките на работния ден може да бъде заявена до 13:00 часа. Пратките се доставят със срок на доставка до края на работния ден.  


 

При доставка с градски куриер за 24 часа, пратката се доставя от адрес на изпращача до адрес на получателя, до края на следващия работен ден, за пратки заявени до 13 часа. Доставката се извършва по оптимален маршрут на куриера и може да бъде взета както в деня на заявяване, така и в деня на доставка. Вземането на пратката не влияе на срока на доставка. 

bottom of page