top of page
gradski-kurier.jpg

Бизнесът ви има нужда от градски куриер.

През последните години се наблюдава тенденцията все повече бизнеси да се обръщат към куриерските фирми фокусирани върху доставката на спешни пратки за днес, така наречените градски куриер.

Това явление се засили при ситуацията на локдаун в която бяхме поставени, точно тогава редица организации осъзнаха потребността от градски куриер. Отделно на това потребителските нагласи се променят, голяма част от онлайн търговците прибягнаха към услугите за бърза доставка, които градските куриери предоставят. Самите потребители на онлайн магазините искат да получат пратката си максимално бързо и точно тук градските куриери могат да бъдат полезни. Последното проучване по темата показва, че 80% клиентите на онлайн магазините са склонни да направят поръчка от търговци, които им предлагат опция за бърза градска доставка за часове.

Какви са ползите при използване на бърз градски куриер за градските пратки:

  • Градските куриери са много гъвкави, те могат да реагират извънредно бързо при почти всяка ситуация.

  • Градските куриери са специализирани в доставка на пратки в пределите на града.

  • Бързината при доставката на пратките, градският куриер може да предложат на бизнесът изключително бърза и експресна доставка на пратката.

  • Доставка на чупливи, температурно чувствителни и крехки пратки. Поради естеството на работа градският куриер е подходящият избор при доставка на цветя, торти или чупливи пратки.

  • Доставка на бизнес кореспонденция, градския куриер може да извърши доставка до всяка институция да входира документите, да достави договор за подпис до клиента и да го върне в рамките на деня.

  • На градският куриер е възможно да възложите и допълнителна задача за изпълнение към вашата доставка, под формата на делегирана задача. Например възложете му: да отиде до химичното чистене, да отиде до личният ви лекар за болничен лист и така нататък.

  • Градският куриер би могъл да извърши покупка за Вас от любимият ви магазин и достави желания продукт.

Ние сме градски куриер, специализирани в изпълнението на спешни градски доставки в рамките на гр. София. Предлагаме различни видове услуги, които могат да удовлетворят всички ваши нужди и изисквания. Ние знаем, че всеки бизнес е различен и има нужда от индивидуално решение. Ако имате специфични изисквания към доставка на вашите пратки, ние можем да извършим доставката.

bottom of page