top of page

ФРАНЧАЙЗ

delegate courier

Градски куриер, специализиран в  доставката за същия ден и делегирани задачи!

Delegate е франчайз за изпълнение делегирани задачи и градски доставки за същия работен ден! 
 
След 11 години усъвършенстване, сега вече има възможност да се присъедините към нас! Можете да получите опита и успеха, вече без грешките изгладени във времето. Сега можете да получите това, което създадохме и да го да го стартирате във ВСЯКА ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА....какво ви предлагаме? 11 години разработван, подобряван и готов работещ бизнес модел. Разработен, готов софтуер за оптимизирана работа с минимални разходи. Подкрепа от аутсорван кол център в София, който е на разположение и в помощ на партньорите. Лек бизнесмодел с минимални разходи и лесен старт!
Започнете лесно бизнес с изчистени правила и изчистени грешки, получавайки помощ в развитието си, обучаването на кадрите си, промотирането на услугите си, като част от едно по-голямо семейство.

Ако Вие сте.... млад, позитивен и отговорен партньор, ситуиран в някоя от тези столици, където ще извършвате, организирате и притежавате работата на място. Имате страст за работа, и сте готови да вложите енергия, за да станете част от това. Ние Ви предлагаме партньорство!
 
Обадете се +359 878 78 98 98. Кирил Бедров.
Партньорството е ексклузивно, само по едно за столица. Не чакайте!
bottom of page