Знаем, че настоящата ситуация не е лесна за никого и от Delegate courier искаме да сме тук, в случай че имате нужда от нас. Извънредните мерки призовават всички да останем по домовете си. Ако през тези дни Ви липсва нещо, каквото и да е, може да разчитате на нас да Ви го доставим без физически контакт. Ние можем да Ви доставим всичко, от което имате нужда, можем да отидем до аптека или хранителен магазин и да закупим това, което желаете.

Безопасността, здравето и благополучието на хората са наш приоритет.

Освен това, за да предложим най-добрите и безопасни услуги, ние ви информираме за мерките, които сме изпълнили:

Безконтактна доставка - Пратката се доставя от адреса на изпращача до адреса на получателя без физически контакт. Пратката се оставя на определено за целта място без физически контакт от страна на куриера с изпращача или получателя на пратката. Комуникацията с куриер са осъществява само и единствено посредством телефонно обаждане и не се изисква подпис на устройството на куриера.

Взимането и доставянето на пратката се осъществява със задължително спазване на дистанция от минимум 2 метра, като за целта на адреса трябва да има обособено/посочено за целта място на взимане или доставяне. При желание на клиента, пратката може да бъде взета или доставена от/на посочено от клиента място без да се налага среща с куриера.

Екипът на Delegate courier, препоръчва заплащането на куриерската услуга да се извършва онлайн,посредством системата на ePay.

Ще продължим да работим, за да гарантираме, че ще Ви предоставим най-доброто обслужване през следващите седмици и ще Ви информираме за всякакви новини в това отношение. Очакваме да Ви помогнем в тази трудна ситуация по-добре за всички.

Най-добрите пожелания,
екипът на Delegate courier

Delegatecourier logo | Delegate courier | Delegate куриер