top of page
Градски куриер Стара загора

градски куриер 

СТАРА ЗАГОРА

Ние Ви предлагаме експресна доставка в рамките на деня за град Стара Загора

градски куриер Стара Загора
куриер за деня
експресен куриер
спешен куриер
доставка за деня

Документи - Документна

пратка формат А4

Пратка 30x20x20см.  

Пратка с максимални размери до 30x20x20 см.

Пратка 60x30x30см.

Пратка с максимални размери до 60x30x30 см.

Пратка 150x40x40см.

Пратка до 1.5 м. дължина и наведнъж преносима.

Пратка 200x50x50см. 

Пратка до 2м. дължина и с не повече от 5 бр. пакети.

Според спешността на доставка, Delegate куриер предлага различни видове доставки в рамките на деня за град Стара Загора.

Те са разделени в 4 категории с различен срок за доставяне, но не и различна важност.​

Куриерската услуга „Директна доставка до 90 минути за град Стара Загора“ е със срок на изпълнение 90 минути от приемането на пратката от куриер. Пратката се доставя директно от адрес на подателя гр. Стара Загора до адрес получател в гр. Стара Загора по възможно най-бързия начин (по-бързо от позволеното...).
За директни доставки с гарантиран срок на изпълнение за  в рамките на същия ден  за град Стара Загора може да бъде заявен куриер до 16:30 часа.

Куриерската услуга „Стандартна доставка за 3 часа за град Стара Загора“ е със средна продължителност 3 часа от приемането на заявката от куриер. Пратката се взима от изпращача в гр. Стара Загора и се доставя до получателя в гр. Стара Загора само и единствено срещу име и подпис. Стандартна доставка с гарантиран срок на изпълнение  за 3 часа за град Стара Загора може да бъде заявена до 15:00 часа. Пратки заявени след 15:00 часа се доставят по възможност на същия ден, но е възможно да останат за доставка и на следващия ден.

доставка за 90 минути
куриер за 3 часа

Икономична доставка за днес за град Стара Загора с гарантиран срок на изпълнение в рамките на работния ден може да бъде заявена до 13:00 часа. Пратките се доставят със срок на доставка до края на работния ден. 

При доставка с градски куриер за 24 часа за град Стара Загора, пратката се доставя до края на следващия работен ден, за пратки заявени до 13 часа. Пратката може да бъде взета и доставена, както в деня на заявяване, така и в деня на доставка. Вземането на пратката не влияе на крайния срок за доставка.

Икономична доставка в рамките на деня за СтараЗагора
24 часова доставка за Стара Загора
bottom of page