top of page
Куриер Пловдив

Ние Ви предлагаме експресна доставка в рамките на деня за град Пловдив

градски куриер
куриер за малки пратки
Доставка на пакет с куриер
Спешен куриер
Куриер за деня

Документи - Документна

пратка формат А4

Пратка 30x20x20см.  

Пратка с максимални размери до 30x20x20 см.

Пратка 60x30x30см.

Пратка с максимални размери до 60x30x30 см.

Пратка 150x40x40см.

Пратка до 1.5 м. дължина и наведнъж преносима.

Пратка 200x50x50см. 

Пратка до 2м. дължина и с не повече от 5 бр. пакети.

Според спешността на доставка, Delegate куриер предлага различни видове доставки в рамките на деня за град Пловдив.

Те са разделени в 4 категории с различен срок за доставяне, но не и различна важност.​

Куриерската услуга „Директна доставка до 90 минути за град Пловдив “ е със срок на изпълнение 90 минути от приемането на пратката от куриер. Пратката се доставя директно от адрес на подателя гр. Пловдив до адрес получател в гр. Пловдив по възможно най-бързия начин (по-бързо от позволеното...).
За директни доставки с гарантиран срок на изпълнение за  в рамките на същия ден  за град Пловдив може да бъде заявен куриер до 16:30 часа.

Куриерската услуга „Стандартна доставка за 3 часа за град Пловдив“ е със средна продължителност 3 часа от приемането на заявката от куриер. Пратката се взима от изпращача в гр. Пловдив и се доставя до получателя в гр. Пловдив само и единствено срещу име и подпис. Стандартна доставка с гарантиран срок на изпълнение  за 3 часа за град Пловдив може да бъде заявена до 15:00 часа. Пратки заявени след 15:00 часа се доставят по възможност на същия ден, но е възможно да останат за доставка и на следващия ден.

Куриер за 90 минути за Пловдив
Куриер за 3 часа за Пловдив

Икономична доставка за днес за град Пловдив с гарантиран срок на изпълнение в рамките на работния ден може да бъде заявена до 13:00 часа. Пратките се доставят със срок на доставка до края на работния ден.  

При доставка с градски куриер за 24 часа за град Пловдив, пратката се доставя до края на следващия работен ден, за пратки заявени до 13 часа. Пратката може да бъде взета и доставена, както в деня на заявяване, така и в деня на доставка. Вземането на пратката не влияе на крайния срок за доставка.

Доставка с куриер в рамките на деня за Пловдив
Експресна доставка с куриер за Пловдив
bottom of page